Over gepersonaliseerde gsm-hoesjes + WINACTIE

Let’s face it. We willen allemaal een Iphone of een andere Smartphone waarmee we letterlijk alles kunnen doen en velen van ons kunnen er stiekem niet meer zonder. Inclusief mezelf. Ik geef het toe, ik ben verslaafd aan mijn gsm. Met mijn mooie roze Iphone in de aanslag begin ik aan mijn dag. De trein op, gsm’en tot ik op het werk ben. Op het werk vervolgens een poging doen de gsm zo lang mogelijk weg te leggen, maar stiekem toch nog even tussendoor mijn mailtjes, whatsapp’jes en andere dingen checken waarvan ik mezelf wijsmaak ‘dat die toch echt heel erg dringend zijn, hoor’. ’s Avonds opnieuw de trein op, opnieuw wat gsm’en en dan vaak in de zetel nog even verder instagrammen. Als blogger hoort dat er nu eenmaal bij!

IMG_4128

Al is bovenstaande natuurlijk allemaal wat bij de haren getrokken. Ik leid nog een gewoon normaal leven, kan nog conversaties aangaan zonder continu op mijn gsm te kijken en op het werk ligt het ding het overgrote deel van de tijd aan de kant. De echtgenoot en ik hebben de afspraak dat hij tijdens het eten weg moet. Natuurlijk is het toegestaan ervoor nog snel wat fotootjes te trekken. De dingen die een mens moet verdragen als je met een blogger date.

Bon, genoeg over de al dan niet bestaande gsm-verslaving. Bovenop het feit dat ik dolgraag mijn gsm in de hand heb, wil ik natuurlijk ook dat er een leuk hoesje rond hangt. Eentje dat én mijn gsm beschermt én er ook nog eens leuk uit ziet.

IMG_4126

Gelukkig kan ik daarvoor terecht bij ‘HoesjeMaken‘. Hier kan je gemakkelijk het hoesje kiezen dat jij wilt en kan je het vervolgens personaliseren. Je kan er een foto van jezelf, je huisdier, je lief, je favoriete taartje of cocktail of je eigen logo op laten zetten. Ik dacht, als ik dan toch vaak mijn gsm bij de hand heb, kan ik beter meteen wat reclame voor de blog maken. Mijn logo it is dus!

In één, twee, drie heb je je hoesje gemaakt en kan je het bestellen. Het wordt erg snel geleverd en het pakketje past gewoon in de brievenbus. Heel handig allemaal dus.

Ik ben er alvast blij mee EN laat het nu zo zijn dat ik er ook één van jullie blij mee kan maken via een winactie. De winactie loopt van 31/07 tem 06/08 en verloopt via mijn Facebookpagina.

Meer info over ‘HoesjeMaken’: Website, Facebook, Instagram

Veel succes allemaal!

Groetjes,

Laurence

IMG_4125

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s