As tested by Ginger: Pure Square

Zoals jullie allemaal wel weten, probeer ik het gezond te houden op vlak van eten en leven in het algemeen, maar wil ik daarin zeker niet overdrijven. Het moet leefbaar blijven. Zo ben ik bijvoorbeeld niet vegetarisch of veganistisch, maar eet ik wel maar enkel dagen in de week vlees of vis om zo mijn ecologische voetafdruk wat te verminderen én wat gezonder te leven. Ik kook zoveel mogelijk op basis van groenten en het lukt me vrij goed om gezond te eten. Mijn enige probleem? Zoet, zoet en nog eens zoet. Aan mijn zondag bakdagen kan je goed zien dat ik een zoetekauw ben en niet vies ben van een gebakje of twee drie. Ik kan het zo moeilijk laten! Ik heb elke avond na mijn gezond avondeten nood aan een stukje chocolade of een koekje. Helaas kan ik dat dan maar moeilijk beperken tot één stukje of één koekje (zucht).

unnamed (3)

Laat het nu dat probleem zijn waar Pure Square een oplossing voor gevonden heeft. Zij delen mijn mening dat gezond leven belangrijk is en willen deze boodschap met de wereld delen. Hoe? Door gezond snacken mogelijk te maken. Gezond snacken bestààt, alleen doen we het te weinig. Als we beslissen te snoepen, dan willen we ook iets dat onder de categorie snoep/zoet/suiker valt. Als ik jullie nu vertel dat dit kan, maar veel gezonder, met de producten van Pure Square, geloven jullie me dan?

Zij hebben op hun website verschillende lekkere en gezonde snacks geselecteerd, zonder geraffineerde suikers en met enkele allergenenvrije opties. Snacks die je drang naar zoet bevredigen, zonder ongezond bezig te zijn. Amen, to that!

unnamed (1)

Je kan verschillende formules bestellen: Kids, Biz of Home. Het gaat telkens om een combinatie van snacks aangepast op je wensen. Wil je graag je kinderen een gezonde lunchbox meegeven of wil je gezonder snacken op het werk? Voor elk wat wils.

Ze geven ook een leuke mini-gids mee waarin een stappenplan naar een gezonder leven beschreven wordt. Ook leuke tips om de lunchbox van je kinderen gezonder te maken, ontbreken niet.

Ik heb geproefd, genoten en besloten dat de snacks echt lekker zijn. Je snackt gezonder zonder in te boeten aan smaak.

Laat maar komen dus!

Meer informatie nodig? Dat vind je hier.

Groetjes,

Laurence

unnamed (5)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.