As tested by Ginger: Shaken met My Contigo

Shaken? Denken jullie nu. Is de foodblogger beginnen dansen? Nee, hoor, daar waag ik me niet aan. Waar ik dan wel mee shake? Mijn eten & drinken!

Een tijdje geleden vroeg Contigo me of ik hun nieuwe ‘Shake & Go Fit’ drinkbeker wou testen. Je kan er gewoon je water in doen, maar ook je smoothies of sportshakes én je kan er zelfs pannenkoekendeeg of een omelet mee maken.

unnamed (2)

Zoals jullie allemaal wel weten ben ik niet jullie sportfreak van dienst en drink ik al helemaal nooit shakes. Voor degene die de drinkbeker wel om deze reden zouden gebruiken, hij heeft onderaan een bekertje waar je je poeder (zonder morsen) in kan bewaren (zie foto hier). Nadien voeg je het toe aan je vloeistof en shaken maar. Door de speciale bal en de ronde bodem wordt alles beter gemixt en zijn klonters verleden tijd. Dit heeft ook zo zijn voordelen bij de pannenkoeken en de omelet waar ik het eerder over had. Vaak als je je omelet met een vork in een kommetje mengt, geraakt het nog niet 100% goed gemengd, met deze drinkbeker ging het gelijk niks. Toegegeven, ik had even bang om hard met het ding te schudden, wie weet hoeveel ei ik over me heen kreeg, maar daar is absoluut niks van aan. Je kan zo hard schudden als je wilt en het blijft lekvrij. Er staat dan ook een vrij stevige schroefdop op die dus niets doorlaat. Altijd leuk als je kan shaken zonder risico’s.

Hoe testte ik deze drinkbeker nu? Ik maakte er een heerlijke omelet mee voor de echtgenoot die er net een shift van 24u had opzitten. Bij nader inzien had hij waarschijnlijk ook een sportshake kunnen gebruiken na 24u lang rond te crossen op het werk, maar hij moest genoegen nemen met mijn met liefde gemaakte omelet. Vond ie goed hoor!

unnamed (7)

Twee eitjes, scheutje melk, peper, zout, peterselie en bieslook in de beker. Shake shake shake en dan de pan in met wat tomaatjes. Een perfecte omelet!

Denken jullie nu ‘Ja, wel leuk, maar wat een afwas!’. Nee, hoor, je kan het gewoon allemaal in je vaatwasser zetten. Alleen maar voordelen dus.

Voor meer informatie:

– Contigo: klik hier
– Shake & Go Fit drinkbeker: klik hier

Veel shake-plezier!

unnamed (21)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.