Ananastaartjes

Vandaag heb ik nog eens een lekker en fris ontbijtje voor jullie. De lente komt eraan, dus het mag al eens wat frisser zijn. We laten de havermoutpap een keertje achterwege en gaan voor ananastaartjes. Klinkt dat nu niet als een feestje? Het kan ook geen kwaad dat het er daadwerkelijk uitziet als een feestje. Als ik de foto zie, ben ik helemaal klaar om er opnieuw mijn tanden in te zetten. Jullie ook?

unnamed-2

Benodigdheden, voor 1 persoon:

3 schijven verse ananas

1 potje (lactosevrije) yoghurt

1 tl rijstsiroop of honing

klein bakje braambessen

1/2 banaan

handje groene druiven

handje granola – Tip: Chocolade granola 

unnamed-3

Bereiding:

Dat is natuurlijk lekker gemakkelijk. Meng de rijstsiroop onder de yoghurt. Schik de schijfjes ananas op een bord en verdeel er de yoghurt over. Snijd de banaan in schijfjes en druk deze in de yoghurt.

unnamed-2

Dresseer de braambessen er over. Ik sneed ze in de lengte in twee, hierdoor blijven ze beter op de ananas liggen. Snijd de druiven in kleine blokjes en verdeel deze over de taartjes. Strooi wat granola over de taartjes en voila, een heerlijk, verrassend, fris en gezond ontbijtje.

Enjoy!

unnamed-15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.