Persvoorstelling ‘Surface’ – Sergio Herman

Dat ik een gigantische bofkont ben?! Ja, gelijk hebben jullie. Want ik had de eer om de persvoorstelling van de nieuwe serviescollectie ‘Surface’ van Sergio Herman in samenwerking met Serax voor te stellen. Als dat niet de naam ‘topevent’ waardig is, dan weet ik het ook niet meer. Bij deze dan ook veel dank aan Xian Agency voor de leuke uitnodiging.

unnamed-7

Even wat zaken regelen op het werk en op weg was ik, naar de Serax showroom in Kontich. Helemaal in mijn sas. Het verkeer en wat regen trotseren en we stonden veilig en wel met beide voeten in de prachtig ingerichte showroom. De collectie stond zowat overal uitgestald en het ene stuk was al mooier dan het andere. Het is een zwaar en stevig servies dat uit mooie aardetinten bestaat. Sergio Herman himself vertelde dat hij zich hiervoor liet inspireren door de natuur van Zeeland, ruw en onvolmaakt, maar toch oh zo mooi.

unnamed-6
Uiteraard snel even een fotootje meepikken. Kon ik ééécht niet laten. 

Na de voorstelling en de speeches, begonnen we aan het eten. Verschillende gerechten uit het boek ‘Simple Food’ van Sergio Herman. Het één uiteraard al lekkerder dan het ander. Ik denk niet dat één mens ter wereld daar nog aan durft te twijfelen. We aten het uit de borden, met het bestek, dronken uit de glazen,… van de ‘Surface’-collectie. Een culinaire en visueel prachtige topervaring.

 

De glazen, waar we uit hebben gedronken, zijn binnenstebuiten ontworpen. Het design zit eigenlijk aan de binnenkant en de buitenkant is volledig glad. Heel leuk! De snijplanken in verschillende formaten bestaan uit Canadees esdoornhout dat van zeer hoge kwaliteit is. Het zou ook mooier moeten worden naarmate het langer in je keuken meedraait, dus ik wacht in spanning af, want ik heb er al eentje in gebruik in mijn eigen keuken. Verder zijn er nog de verschillende soorten messen waarvan de handgreep uit hetzelfde hout als de snijplanken gesneden is en dan de ovenschaaltjes en de onderzetters. En ‘last but not least’ het uitgebreide gamma aan servies. Aardewerk met verschillende mooie tinten: Roesttint, grijze tinten en groenige tinten (ook wel ‘Camogreen, Rustybrown & Indigrey genoemd).

Een ruime keuze aan pakjes voor onder de kerstboom zou ik zo zeggen. Al moet een mens uiteraard zo lang niet wachten om zijn slag te slaan. Snel wezen voordat alles op is, is de boodschap!

unnamed-3

Een gedachte over “Persvoorstelling ‘Surface’ – Sergio Herman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.