Getest: Macchiato-Caramel reep van ‘Hands off my Chocolate’

Instagram steekt mij de nieuwe reep van het chocolademerk ‘Hands off my chocolate’ al langer de ogen uit. God, Caramel-Macchiato, dat klinkt toch té goed, hé. Nu, het is zo dat die in Nederland te verkrijgen is, maar daar woon ik dus niet. Ik had dan maar meegedaan aan hun wedstrijd om een reep te winnen, maar ook dat bleek zonder succes te zijn. Gelukkig kwam ik op het idee om eens in de Albert Heijn te gaan kijken. Die winkels hebben wij wel in België en ik hoopte dat de repen daar wél te vinden zouden zijn. En wat bleek? Mijn gebeden werden verhoord. Yes yes yes! Ein-de-lijk kon ik ervan proeven. En het was het wachten waard. Een heerlijk drie-lagig stukje chocolade met een koffie-karamel smaakje aan. Delicious. Én ze promoten ‘niet-delen’. Iets waar ik heel goed in ben als het op chocolade aan komt. En het lief weet dat maar al te goed. Ik heb ooit eens een pakje parlines van Neuhaus verstopt en telkens als hij er niet was, at ik er eentje van. Stout, hé? Enfin, als het op chocolade aan komt, ben ik niet zo’n deler. Gewoon omdat ik een chocolade-freak ben. Ik kan er écht niet van af blijven. Heerlijk toch, die smaak. Zeker als je het langzaam laat smelten in je mond, dat is heaven. Oh, en het heeft ook een leuk design. Het hangt in cirkeltjes aan elkaar en is makkelijk om af te breken.

Maar dus, zeker een aanrader deze reep. Ze gebruiken ook nog eens fair-trade chocolade en willen het leven van de cacaoboeren verbeteren. Kom op, snel eentje kopen dus. Dan doe je ook nog eens iets goeds én je krijgt er heerlijke chocolade voor in ruil. Perfect!

Ps: ik word niet gesponsord ofzo, ik vind de chocolade gewoon écht lekker!

Neem maar eens een kijkje op http://www.hands-off.com

Graag gedaan.

image

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s