As failed by Ginger: Bananenpannekoeken

OMG! Een dikke ‘As failed by Ginger’ vandaag. Bananenpannekoeken. Holy moly, wat zijn die vies. Het begon al met het maken van die dingen. Ze scheurden langs alle kanten en je kon ze totaal niet goed omdraaien zoals je met echte pannekoeken doet. En de geur 😦 en de smaak :O. Ik had een foto op instagram gepost en erbij gezet dat ze echt afschuwelijk zijn. Nu blijkt, ik ben niet de enige die het niet lust. Ik dacht eerst dat ik ze gewoon slecht gemaakt had. Maar ze zijn gewoon áltijd vies. Hoe je het ook draait of keert. Toch?! Of is er iemand die die dingen wel lust? Of ze wel lekker kan maken? Nu, ik had sowieso al mijn twijfels, want warme banaan laat mij kokhalzen. Net zoals bij die gezonde koekjes, waar ze banaan gebruiken ipv boter en bloem enz. Dus, voor mij is het afgelopen vanaf nu. No more warme bananen. Het enige wat ik van zoets wel lust met banaan, is bananenbrood. Jammie.

Jullie mogen altijd een poging wagen en laten weten wat jullie ervan vinden. Misschien ligt het gewoon aan mijn smaakpapillen, maar het lief was alleszins ook gedegouteerd. Spreekt in mijn voordeel.

Benodigdheden, voor ongeveer 6 kleine vieze pannekoekjes:

1 grote banaan

2 eieren

1 zakje vanillesuiker

Afwerking: stroop en walnotencrumble

Bereiding:

Plet de banaan. Voeg de eieren toe en kluts alles doorheen tot een mooi, glad geheel. Voeg de suiker toe en meng. Verhit wat boter in de koekepan en maak kleine pannekoekjes. Maak ze niet te groot want het is onmogelijk om die dingen om te draaien, laat staan er cool mee flippen zoals je met echte pannekoeken doet. De kleintjes kreeg ik amper omgedraaid zonder te scheuren. Dat is me dan uiteindelijk nog redelijk gelukt, maar de geur stond me al niet aan.

Ik at ze met een berg stroop en walnotencrumble. Gewoon een paar walnoten pletten en erover gooien. Maar zelfs met superveel stroop, smaakten ze nog erg vies.

Kortom, écht mijn ding niet. Jezus.

BANANENPANNEKOEKEN = AFGEKEURD.

Geef mij maar de real deal.

99454912-652f-465f-afdd-92770f10ef7d

 

2 gedachtes over “As failed by Ginger: Bananenpannekoeken

  1. Ik volg je sinds kort op instagram en belandde vervolgens ook op je blog. Ik wilde hier toch even op reageren wegens: megafan van bananenpannenkoeken :p maar .. Ik denk dat je ze te zoet maakt: én banaan én vanillesuiker én stroop? Ik doe ofwel 2 eieren en 1 banaan, pletten onder mekaar of zelfs even met de staafmixer erdoor want brokjes vind ik maar niks. Bakken in antikleefpan met kokosolie. De versie met koolhydraten: +- 60 gram havermout, 2 eieren, 1 banaan, staafmixer erdoor en idem bakken als de gewone. Daar doe ik dan wat vers fruit bij zoals frambozen, blauwe besjes of mango en eventueel wat Griekse yoghurt erbovenop. Done en al door zeer veel mensen uit mijn omgeving met smaak gegeten 😉

    Like

    1. Bedankt voor de zeer goeie tips! Ik ga er zeker eens gebruik van maken omdat iedereen toch zo hoog oploopt met de bananenpannenkoeken en ik ze tot nu toe helemaal niks vind 🙈 ik test het snel uit. Dankjewel! 😊

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.