Apéro-time: Toastjes met brie en honing

Vrijdagavond is apéro-time. Geen leuker en beter moment dan op vrijdag na een vermoeiende werkweek, om te aperitieven tegen de sterren op. Alles kan en alles mag, want wij hebben dat verdiend. Vind je ook niet? In de trein naar huis op vrijdagen verheug ik me altijd op mijn aperitiefmomentje. Dat kan met het lief, met de schoonouders, de ouders, vriendinnen of weet ik veel wie zijn. En ja, soms ook wel alleen in alle rust en stilte. Heaven. Glaasje rode wijn en een kommetje chips, of een toastje of,… Zoals ik al zei: alles kan en alles mag. Zit je toch even zonder inspiratie? Dan heb ik deze toastjes voor jou in de aanbieding. Niks moeilijks aan. Want geef toe, op vrijdag kan er niet veel meer bij. Het liefst steken we geen poot meer uit. Genoeg gewerkt. Daarom deze toastjes, speciaal voor de luie die-hard aperitievers onder ons.

Benodigheden, voor vier toastjes, 2 per persoon:

2 donkere boterhammen

een stuk brie

walnoten

honing

verse peterselie

peper

Bereiding:

Deze is echt té easy. Snijd de brie in schijfjes en leg ze op de boterhammen. Leg er de walnoten op en wat honing en steek ze in de oven voor 5-10 minuten op 180°C. Werk af met wat verse peterselie. En klaar is (brie)kees.

Happy friday!

IMG_8781

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.